vervolgpagina-banner

Blog


Professionele hulp is goud waard

professionele-hulp
BLOGProgramma’s | 15 december 2023

Wil je graag op een gezonde manier werken aan je levensstijl? Op eigen houtje kan dat lastig zijn. Professionele hulp kan het verschil maken. Wij helpen je om je gezondheidsdoelen te bereiken, op een gezonde manier die bij jou past zodat je fysiek én mentaal fitter wordt. We vertellen je er alles over in dit artikel!

Lichaam en geest in balans

Je kent het wel. Je wilt je graag fitter voelen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen om resultaten te zien en te behouden. Gelukkig weten wij daar wel raad mee. Wij bieden professionele hulp om jouw lichaam en geest op een gezonde manier in balans te krijgen. Door de inzet van personal training zal je voldoende beweging krijgen. Hierdoor versterken je spieren en voel je je fitter. Ook gaan we aan de slag met een programma om je voeding te verbeteren. Doordat het voedingsprogramma op maat gemaakt is, weet je zeker dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Actieve gezonde levensstijl

Om op een gezonde manier fitter te worden, moet je de juiste voeding en voldoende beweging kunnen combineren. Ook ontspanning en een goed slaapritme kunnen bijdragen aan een actieve gezonde levensstijl. Je lichaam en geest moeten simpelweg in evenwicht zijn door je gedrag rondom voeding, beweging en ontspanning aan te passen. Een professionele personal trainer weet precies wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Ze houden in de gaten of je je oefeningen goed uitvoert en begeleiden je in je algehele levensstijl. Personal trainers zijn er om je mentaal te coachen en je te motiveren om je gezondheidsdoelen te realiseren.

Kiezen voor professionele hulp

Begeleiding van een professional bij het realiseren van je gezondheidsdoelen is goud waard. Dankzij individuele schema’s kan er een goed plan worden gevolgd. Een personal trainer is een stok achter de deur om structureel te gaan sporten en gezond te eten. Hij of zij weet precies wat jij nodig hebt voor je lichaam en geest. Hierdoor heb jij beter voor ogen wat je aan het doen bent, wat zorgt voor een flinke boost en motivatie. De individuele coaching geeft je meer energie en zelfvertrouwen. Je voelt je mentaal sterker, je bent fitter en hebt minder last van spanning en stress.

Onze programma’s

Wij kunnen je op verschillende manieren helpen om alles uit jezelf te halen. Door op een professionele manier naar jouw lichaam en manier van leven te kijken kunnen we een geschikt programma samenstellen.

Ondersteuning door Leef Sterk & Gezond

De personal trainers van Leef Sterk & Gezond ondersteunen je op een professionele, verantwoorde en leuke manier bij jouw persoonlijke doelen. Door op een gezonde manier aan jouw doelen te werken is het voor jou geen probleem om het proces vol te houden. Je werkt op een verantwoorde wijze aan je fitheid, voeding en je mentale gezondheid waardoor je alles uit je leven kunt halen. We kijken graag naar het totaalplaatje om een blijvend en haalbaar resultaat te zien. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Deel dit bericht op:

Meer blogs

Een steuntje in de rug met personal training

Personal training helpt je ontdekken wat je werkelijke doel is en hoe je dat moet bereiken. Ontdek hier meer over personal training!

Lees meer

Afvallen met voedingssupplementen!

Effectief afvallen? Dat kan met voedingssupplementen!

Lees meer

Blijf gemotiveerd met Body Mission

Motivatie krijgen voor afvallen? Kies voor Body Mission!

Lees meer

Kun je jouw stress weg sporten?

Kun je met sporten de stress in je lichaam terugdringen? Ja! Lees hier hoe.

Lees meer

Small group training: motiverend en effectief!

Geef je motivatie een boost door niet in je eentje te gaan zwoegen.

Lees meer

‘Door personal training zit ik beter in mijn vel!’

‘Harmen is de stok achter de deur die ik nodig heb’, vertelt Natasja.

Lees meer

Personal training: ook voor begeleiding bij revalidatie!

Het valt niet mee om een periode van blessure of ziekte weer fysiek te boven te komen. Het lijkt wel alsof je een heel ander lichaam hebt gekregen. Opeens raak je al buiten adem als je een traptrede oploopt en heb je geen puf meer voor de dingen die je eerst nagenoeg geen energie kostten. Je wilt de kracht, conditie en energie van vroeger weer terug, maar hoe?

Lees meer

Krijg jij genoeg voedingsstoffen binnen?

Je kunt hard je best doen om zo gezond mogelijk te eten, maar toch nog belangrijke voedingsstoffen missen in je eetpatroon. Ook is het zo dat eten steeds vaker bewerkt of lang bewaard is, waardoor veel voedingsstoffen verloren gaan. Het is belangrijk om tekorten in voedingsstoffen te voorkomen, omdat deze tot lichamelijke klachten kunnen leiden.

Lees meer

Sportmotivatie weer verdwenen? Schakel een trainer in!

Vol goede moed begon je met sporten. Je sleepte jezelf meerdere keren per week de sportschool in, maar de motivatie om te sporten begon steeds verder weg te ebben. Wanneer de motivatie om te bewegen steeds vaker achterwege blijft, kan het een goed idee zijn om een personal trainer in te schakelen.

Lees meer

Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!