vervolgpagina-banner

Nutri Balance


Nutri Balance

Merk je dat je lichaam niet meer zo graag wil meewerken vanwege veel stress? Mis je concentratie en focus tijdens het werk? Of heb je andere lichamelijke klachten waar je last van hebt? Dan is Nutri Balance van Leef Sterk & Gezond een geschikt programma voor jou!

Gevolgen van stress

Ons lichaam wordt elke dag uitgedaagd. Een stressvolle baan of juist een druk sportprogramma zorgt ervoor dat je lichaam ‘vrije radicalen’ aanmaakt. Daarnaast ontstaan deze boosdoeners ook door invloeden van buitenaf, zoals verontreinigde lucht, roken, make-up en een overvloed aan uv-stralen. Een overvloed van vrije radicalen kunnen ervoor zorgen dat bepaalde lichaamsprocessen verstoord worden. 

Een gezond voedingspatroon

Merk je dat je meer energie nodig hebt? Het is belangrijk om je lichaam goed te voeden met de juiste voedingsstoffen om fit te worden. Een goede voeding is daar belangrijk in, maar helaas is dit door de vermindering van voedingswaarden in voeding niet meer voldoende. Daardoor zijn supplementen tegenwoordig niet meer weg te denken uit een gezond voedingspatroon. Een gezond voedingspatroon is essentieel om gezonder oud te worden.

Met Nutri Balance van Leef Sterk & Gezond helpen we je om weer in de juiste balans te komen. Ook gezond afvallen en gezond aan te komen zijn hierdoor mogelijk. Door middel van een persoonlijk gesprek geven we je een eerlijk advies. Zo kun je jouw lichaam herstellen op een manier die past bij jou. 


Ook interessant voor jou

Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!