vervolgpagina-banner

Personal trainer Gorinchem: bereik je doelen!


Personal trainer Gorinchem: bereik je gezondheidsdoelen!

Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Ga je met tegenzin naar de sportschool, of ga je er helemaal niet meer heen omdat je toch geen resultaten boekt? Denk dan eens aan een personal trainer in Gorinchem!

personal trainer gorinchem

Uitvluchten

Misschien herken je het dat je altijd wel een reden hebt om niet te gaan bewegen. Je hebt immers al een lange werkdag achter de rug, je huis moet schoongemaakt worden, je wilt je favoriete serie niet missen… En zo blijf je het bewegen maar uitstellen, al weet je dat dat eigenlijk zou moeten. Maar het komt er maar niet van, en je blijft maar uitvluchten verzinnen om maar niet te hoeven sporten.

Personal trainer Gorinchem

Een goede gezondheid, met een gezond gewicht, is belangrijk. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ontdekt dat die meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert. En wanneer dat bewegen ook nog eens in de buurt kan, is dat mooi meegenomen. En gelukkig kan dat ook. Kies voor een personal trainer in Gorinchem!

Specialist in gezondheid

Een personal trainer is een specialist in een goede gezondheid, en biedt uitdagende en gevarieerde trainingen, die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijkheden. Natuurlijk houdt de personal trainer rekening met eventuele fysieke beperkingen of ziektes. Wil jij dus ook onder professionele begeleiding werken aan jouw gezondheid, of eindelijk je ideale gewicht bereiken? Ga dan voor een personal trainer.

De juiste mentaliteit

Voordat je het traject ingaat, is er eerst een uitgebreide intake, waarin onder andere aan bod komt wat je doel is en wat je er tot nu toe van heeft weerhouden om je doel op eigen kracht te bereiken. Het psychische aspect is namelijk ook belangrijk, en je moet wel de juiste mentaliteit hebben om je doelen te halen. Personal training is niet vrijblijvend: jouw personal trainer is ook jouw stok achter de deur! Op basis van de intake stelt je personal trainer een programma op maat op. Elke training is weer anders, zodat je er plezier in houdt.

Voeding

Goed en voldoende bewegen voor een gezond en slank lichaam is één, maar voeding is minstens zo belangrijk, met voldoende groente, fruit, vezels en drinken. Het aanpassen van je voeding is dan ook een essentieel onderdeel van de begeleiding. Ook de afwisseling in wat je eet is een aandachtspunt. Met een personal trainer in Gorinchem word je begeleid rond een goede voedingskeuze.

Personal trainer Gorinchem: de voordelen op een rij

Dit zijn enkele voordelen van een personal trainer:

Over Leef Sterk & Gezond

Harmen Sterk is de oprichter van Leef Sterk & Gezond. Hij biedt personal training in Gorinchem. Harmen is een gediplomeerde personal trainer met jarenlange ervaring als fitnesscoach en personal trainer. Hij begeleidt iedereen die wil werken aan een betere gezondheid, die slanker of sterker wil worden, of die weer fitter wil worden na een blessure of aan het revalideren is.

Locaties

De lessen vinden plaats bij Inspire Fitnessclub in Gorinchem of sportschool Sport Fysiek in Sliedrecht. Daar werken deelnemers aan hun doelen met behulp van hun eigen lichaamsgewicht en met hulpmiddelen als losse gewichten en kettlebells. Je personal trainer zorgt ervoor dat de lessen afwisselend zijn, zodat je steeds opnieuw op een plezierige manier wordt uitgedaagd.


Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!