vervolgpagina-banner

Body Mission


Body Mission

Lukt het maar niet om op het juiste gewicht te komen? Of is het juist lastig om aan een goed voedingsprogramma te houden waardoor je energie tekort komt? Verdwaal je in alle dieetadviezen en zie je door de bomen het bos niet meer?  Dan is het Body Mission-programma van Leef Sterk & Gezond iets voor jou!

Afvallen, aankomen of op gewicht blijven met Body Mission

Body Mission is een 28-daags voedingsprogramma waar je mee aan de slag gaat. Eigenlijk hoort niemand een Body Mission te hoeven gebruiken, helaas heeft toch 50% van de bevolking overgewicht. Dit programma kan net dat zetje in de rug zijn dat je nodig hebt. Het programma is geschikt voor jou wanneer:

  • Je een geschikt dieet zoekt
  • Je last hebt van het ‘jojo-effect’
  • Het je niet lukt om op je streefgewicht te komen of te blijven
  • Je een dieet wilt dat past bij jouw levensstijl

Zo ziet het Body Mission-programma eruit

Je gaat bij dit programma de missie aan om je lichaam te verbeteren. Het is gericht op weight management. Hierbij kun je specifiek richten op afvallen, aankomen of op gewicht blijven. Heb je langer nodig om je doel te bereiken, dan kun je langer doorgaan. Daarnaast heb je wekelijks een evaluatie van een Personal Trainer en een Mindset Coach. Met Body Mission richten we op drie pijlers tot succes, Voeding, Beweging en Mindset, om je doel te behalen, maar ook op lange termijn te behouden! Zo val je af op een gezonde manier.

Body Mission bij Leef Sterk & Gezond

Bij Leef Sterk & Gezond vinden we dat gezondheid meer is dan een goede, actieve levensstijl. Er zijn veel voedings- en beweegadviezen beschikbaar, en hierdoor kan het moeilijk zijn een advies te vinden dat past bij jouw lichaam en levensstijl om fit te worden. Bij Leef Sterk & Gezond gaan we aan de slag met een persoonlijk plan dat zowel sport- als voedingsadvies bevat. Zo weet je niet alleen zeker dat je een plan volgt waarmee je jouw doelen kunt behalen, maar ook dat je sport en eet op een verantwoorde en ondersteunende manier. 


Ook interessant voor jou

Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!