vervolgpagina-banner

Personal training


Personal training

Er zijn veel redenen om met personal training aan de slag te gaan. Sterker worden, afslanken of fitter worden. Met meer energie de dag doorlopen of simpelweg sterk en fit in het leven staan. Wat jouw doel ook is, een personal trainer bij Leef Sterk & Gezond kan je helpen het doel te bereiken.

Waarom personal training?

Personal training heeft deze voordelen: 

  • persoonlijke begeleiding bij het trainen
  • oefeningen en schema gericht op jouw doel
  • ondersteuning in leefstijl en voeding

Bij personal training staat beweging centraal, maar bij Leef Sterk & Gezond geloven we dat beweging onderdeel is van het behalen van een doel. Gezondheid omvat namelijk je hele lichaam. Je levensstijl en voedingspatroon hebben hier ook invloed op. Het trainen met een personal trainer is de eerste stap om je gezondheid te verbeteren. Zo kun je op een prettige manier gezond afvallen en fitter worden!

Zo beginnen we

We beginnen met een intake. Hierin bespreken we niet alleen jouw doelen, maar ook waarom je deze doelen wilt behalen. Vooral dit laatste is erg belangrijk. Het is zowel voor jou als voor mij van belang dat het duidelijk is waarom je iets wilt, zodat ik je beter kan motiveren en begeleiden tijdens de trainingen. Ook doen we tijdens de intake een aantal testen en metingen, gericht op je doel, om blessures te voorkomen en ons voor te bereiden op optimaal resultaat.

Wat kost een personal trainer?

Voor personal training bied ik abonnementen aan voor een vaste prijs. De abonnementen zijn op basis van maand en half jaar. Daarnaast heb ik ook de optie voor een rittenkaart van 10 sessies.

Bekijk hieronder de actuele tarieven van wat een personal trainer kost.

Optimaal resultaat boeken

Vanuit deze testen en metingen maak ik een programma waarmee we aan de slag gaan. Gedurende de maanden wordt het programma uitgebreid en uitdagender gemaakt, zodat je een goede prikkel blijft houden en je vooruitgang optimaal kunt blijven boeken.


Ook interessant voor jou

Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!