vervolgpagina-banner

Afvallen


Afvallen

Afvallen is een van de meest voorkomende redenen om te gaan sporten. Dat is ook niet gek. Meer dan 50% van de Nederlanders heeft overgewicht. Leef Sterk & Gezond helpt je om gewicht te verliezen op een manier die past bij jouw lichaam en levensstijl. Op deze manier kun je goede resultaten behalen.

Waarom afvallen?

Afslanken brengt vele voordelen met zich mee, zoals:

  • Verbeterde bloeddruk
  • Verlaagd risico op diabetes (type 2)
  • Minder kans op hart- en vaatziekten
  • Verbetering van je zelfvertrouwen

Wanneer je gewicht wilt verliezen, zal je merken dat je door de dag heen meer energie hebt. Je hebt zin om er weer tegenaan te gaan. Zeker wanneer de weegschaal resultaat begint te laten zien: dat is de extra motivatie om door te blijven gaan.

De aanpak van Leef Sterk & Gezond

Binnen Leef Sterk & Gezond zijn er diverse manieren om af te slanken. Afvallen en vooral op een gezonde manier afvallen lukt door een combinatie van de juiste voeding en beweging. We zorgen dat je meer beweging krijgt door middel van personal training. Hierdoor versterk je de spieren in je lichaam waardoor je meer energie verbruikt en dus sneller afvalt. Om je voeding te verbeteren, gaan we aan de slag met het Body Mission-programma. Hierbij krijg je alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt, alleen dan met minder calorieën.

Wil jij ook werken aan een actieve gezonde leefstijl?

Diëtist Dordrecht, Sliedrecht en Gorinchem


Ook interessant voor jou

Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!