vervolgpagina-banner

Fitter worden


Fitter worden

Zit je in een sleur van het leven? Heb je weinig energie, of een slechte conditie? Sporten kan de oplossing zijn om hier weer uit te komen. Je hoeft niet in je eentje te worstelen om je conditie te verbeteren. Leef Sterk & Gezond helpt je om weer fitter te worden om met meer energie te kunnen leven.

Waarom fitter worden?

Een fit en energiek lichaam dat in beweging is, heeft actie. En actie geeft reactie, ook in je lichaam. Wanneer je gaat bewegen, maakt je lichaam hormonen aan die je een euforisch gevoel geven: endorfine en serotonine. Bewegen zorgt er dus niet alleen voor dat je fysiek beter kunt presteren, je gaat je er ook fitter van voelen. Fitter worden betekent:

  • meer energie
  • meer (mentale) kracht
  • een gezonder gewicht
  • betere nachtrust
  • betere conditie
  • verlaging van stress en spanning

Trainen op je eigen niveau

Onze Personal Training-programma’s kunnen hier goed aan bijdragen. Met een persoonlijk plan met oefeningen die passen bij jouw lichaam, train je precies op het juiste niveau. Op die manier kun je jouw conditie verbeteren.

Je lichaam herstellen

Daarnaast is een lichaam dat lang onder stress staat minder goed in staat om goed te functioneren. Stress beschadigt je lichaamscellen en verstoort bepaalde processen in je lichaam. Dit kan weer resulteren in een tekort aan energie of andere klachten. Met ons Nutri Balance programma richten we ons op het aanvullen en herstellen van het lichaam door middel van de juiste voedingsstoffen. Hierdoor kun je op een gezonde manier ouder worden.

Wil jij ook je lichaam de aandacht geven die het daadwerkelijk verdient? Fitter worden begint bij Leef Sterk & Gezond!


Ook interessant voor jou

Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!