vervolgpagina-banner

Diëtist Dordrecht of lifestylecoach? Leef Sterk!


Op zoek naar een Diëtist Dordrecht?

Afvallen is moeilijk, zeker om dit alleen te doen. Het is dan een constant gevecht tussen jou en de weegschaal. Het duurt meestal weken, al dan niet maanden, voor je zichtbaar en duurzaam resultaat behaald hebt. Al die tijd moet je zelf de motivatie erin houden. Wil je niet alleen hiermee worstelen, maar concreet en doelgericht advies krijgen? Je kunt een diëtist Dordrecht zoeken. Op deze manier kun je mooie resultaten bereiken. Of je gaat voor de aanpak die je hele lichaam en levensstijl hierbij meeneemt, zodat je duurzaam resultaat kunt bereiken. Dat is de aanpak van Leef Sterk & Gezond.

dietist dordrecht

Afvallen op een gezonde manier

Het is belangrijk dat het afvallen wel op een gezonde manier gebeurt. Een crashdieet of dieet waarbij je belangrijke voedingsgroepen links laat liggen, is tijdelijk vol te houden en kan op de weegschaal goede resultaten geven. Het is alleen niet goed voor je algehele gezondheid en is bovendien moeilijk op de langere termijn vol te houden. Hierdoor komen de kilo’s, zodra je met het dieet stopt, ook snel weer terug. Gezond afvallen zorgt ervoor dat je het niet alleen volhoudt, maar ook de verloren kilo’s niet weer terugkrijgt.

Aandacht voor je levensstijl

Bij Leef Sterk & Gezond help ik je aan duurzaam resultaat. Dit doen we door niet alleen naar je voedingspatroon te kijken, maar je lichaam als geheel. Ik ben geen diëtist, maar lifestylecoach. Andere onderdelen zoals je beweging, slaappatroon en levensstijl nemen we ook mee in het programma. We zoeken naar een manier om af te vallen die bij jou past.

Programma’s bij Leef Sterk & Gezond

Steeds je grenzen een stukje verleggen en zo je doelen op een positieve manier bereiken, dat is waar we voor gaan. Hiervoor biedt Leef Sterk & Gezond verschillende personal training programma’s in Dordrecht aan. Met een combinatie tussen beweging, voeding, coaching en ondersteuning gaan we samen aan de slag om duurzaam gewichtsverlies te bereiken. En je krijgt bovendien hulp om gedurende het hele traject gemotiveerd te blijven.

Diëtist Dordrecht

Op zoek naar hulp bij afvallen in omgeving Dordrecht? Neem dan contact op! We kijken samen naar je doelen en wensen en gaan aan de slag met een schema dat hierop aansluit.


Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!