vervolgpagina-banner

Programma’s


Bekijk hieronder alle programma’s bij Leef Sterk & Gezond

We vinden het belangrijk dat we samen werken aan je doelen, grenzen opzoeken, een plan uitwerken en volgen. Of dit nu gezond afvallen, fitter worden of een ander doel is. Wij zijn benieuwd wat we voor je kunnen betekenen. Wij hebben er in ieder geval alvast veel zin in!

Bekijk hieronder alle programma’s bij Leef Sterk & Gezond

Ik vind het belangrijk dat we samen werken aan je doel, grenzen opzoeken, een plan uitwerken en volgen. Ik ben benieuwd wat we voor je kunnen betekenen. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Paginafilter

Afvallen

Afvallen is een van de meest voorkomende redenen om te gaan sporten. Dat is ook niet gek. Meer dan 50% van de Nederlanders heeft overgewicht. Leef Sterk & Gezond helpt je met gezond gewicht te verliezen om zo je streefgewicht te bereiken én te houden.

Lees meer

Personal training

Er zijn veel redenen om met personal training aan de slag te gaan. Sterker worden, afslanken of fitter worden. Met meer energie de dag doorlopen of simpelweg sterk en fit in het leven staan. Wat jouw doel ook is, personal training bij Leef Sterk & Gezond kan je helpen het doel te bereiken.

Lees meer

Body Mission

Lukt het maar niet om op het juiste gewicht te komen? Of is het juist lastig om aan een goed voedingsprogramma te houden waardoor je energie tekort komt? Verdwaal je in alle dieetadviezen en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is het Body Mission-programma iets voor jou!

Lees meer