vervolgpagina-banner

Afvallen: Diëtist Gorinchem of lifestylecoach?


Zoek je een Diëtist Gorinchem?

Afvallen is moeilijk. In je eentje afvallen is nog veel moeilijker. Je bent steeds maar aan het strijden tussen jezelf en de weegschaal. Het duurt vaak lange tijd voor je resultaten ziet. Dit kan weken, al dan niet maanden duren. Dat zijn allemaal weken of maanden waarin je je motivatie moet vasthouden. Wil je hulp krijgen op dit gebied, met coaching en ondersteuning om gericht je doelen te bereiken? Dan kun je langsgaan bij de diëtist Gorinchem… óf je gaat voor een totaaloplossing: lifestylecoaching bij Leef Sterk & Gezond.

diëtist gorinchem

Gezond afvallen: samen gaan we ervoor

Wanneer je gaat afvallen, wil je wel op een gezonde manier gewicht verliezen. Zo zorg je ervoor dat je geen belangrijke voedingsstoffen misloopt of dat je na je dieet weer direct de kilo’s terugkrijgt die je net was verloren. Het is moeilijk op langere termijn vol te houden. En zodra je stopt, kun je merken dat de kilo’s ook snel weer terugkomen. Door te werken aan gezond afvallen kun je het volhouden én kun je zorgen dat je de verloren kilo’s niet terugkrijgt.

Aandacht voor je levensstijl met diëtist Gorinchem

Bij Leef Sterk & Gezond zetten we ons in om duurzaam resultaat te bereiken. Ik ben geen diëtist, maar lifetstylecoach. We kijken hierdoor niet alleen naar je voedingspatroon, maar ook naar je lichaam als geheel. Een lifesylecoach kan helpen bij het gehele plaatje in vergelijking met een diëtist.

Beweging met personal training, je slaappatroon, je levensstijl: alles wordt hierin meegenomen. We zoeken een manier om af te vallen die bij jouw levensstijl past, zodat de doelen haalbaar zijn.

Ondersteuning bij Leef Sterk & Gezond

Op een positieve manier, gericht aan je doelen werken en zo je grenzen steeds een stukje verder verleggen: dat is waar we bij Leef Sterk & Gezond aan werken. Hiervoor bieden we een aantal voedings- en trainingsprogramma’s aan. We maken de combinatie tussen beweging, voeding, ondersteuning en coaching en gaan aan de slag om duurzaam gewichtsverlies te bereiken. Tijdens het gehele traject krijg je ondersteuning om gemotiveerd te blijven.

Neem vandaag contact op met een Diëtist Gorinchem

Wil je hulp bij afvallen of personal training in omgeving Gorinchem? Neem contact op! Samen kijken we naar je doelen en wensen en zetten we ons in om deze te halen.


Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!