vervolgpagina-banner

Personal trainer Dordrecht: nu gaat het je lukken!


Personal trainer Dordrecht: nu gaat het je lukken!

Merk jij dat je je overtollige kilo’s maar niet kwijtraakt, maar is het je tot nu toe niet gelukt om op een gezond gewicht te komen? Heb je al van alles geprobeerd, maar kwamen de kilo’s als een jojo weer terug? Dan is het tijd om op een verantwoorde en blijvende manier gewicht te verliezen en ‘in shape’ te komen. Het is tijd voor personal trainer in Dordrecht!

personal trainer dordrecht

Gezondheidsdoelen

De term ‘personal training’ zegt het al: je wordt persoonlijk begeleid in je gezondheidsdoelen. Dat betekent dat je er niet alleen voor staat, maar dat iemand jouw situatie kent. Je personal trainer weet wat je wilt bereiken, maar kent ook je valkuilen. Samen gaan jullie aan de slag met een persoonlijk plan, dat jou stap voor stap naar het gewenste resultaat brengt.

Voor iedereen

Je denkt misschien dat personal training iets is voor bekende Nederlanders, maar dat is niet zo. Iedereen kan profiteren van de voordelen van een personal trainer. Het is dus niet iets exclusiefs. Een personal trainer zit zich in voor elke cliënt die een samenwerking aangaat.

Personal trainer Dordrecht

Voor een personal trainer hoef je ook niet ver te reizen. Ook in Dordrecht is er een professional die jou kan begeleiden naar een gezond gewicht en een fit lichaam. Voor een personal trainer in Dordrecht zit je goed bij Leef Sterk & Gezond van oprichter Harmen Sterk. Harmen begeleidt iedereen op zijn of haar eigen niveau naar realistische gezondheidsdoelen. Dat kan dan bijvoorbeeld gaan om afslanken, fitter worden of revalideren na een blessure.

Verantwoord bewegen

Onderdeel van personal training is regelmatig bewegen. Dat doe je bij Leef Sterk & Gezond onder begeleiding. Dat bewegen kan zowel binnen als buiten, en zowel met als zonder hulpmiddelen. Je personal trainer zorgt voor afwisseling in de beweegvormen, zodat elke les uitdagend is en je je grenzen steeds wat verder verlegt.

Goede voeding

Maar minstens zo belangrijk als voldoende bewegen is goede voeding. Daarom krijg je ook voedingsadviezen en tips. Je volgt dus geen dieet, maar doet een aantal aanpassingen in je voedingsgewoonten. Dit gaat je helpen om op een gezond gewicht te komen. Met een personal trainer in Dordrecht ga je jezelf gezonde gewoontes aanleren!

Een goede mindset

Verder is er aandacht voor je mindset. Want waarom is het je eerder niet gelukt om blijvend af te vallen? Bewustwording van wat je eet en waarom is heel belangrijk. Op welke momenten eet je ongezond? En waarom doe je dat dan? Je mindset moet goed zijn, anders kun je niet de blijvende verandering doorvoeren die nodig is om successen te boeken. Maar met een personal trainer in Dordrecht gaat dat helemaal goed komen.

Stok achter de deur

Alle onderdelen komen aan bod tijdens de uitgebreide intake. Daarin wordt ook onder andere besproken of je te maken hebt met blessures of ziektes of andere beperkingen waar rekening mee gehouden moet worden. Is alles besproken, dan gaan jullie van start! Eén van de voordelen van een personal trainer is dat die fungeert als jouw stok achter de deur. Smoezen verzinnen om niet te hoeven bewegen is er dus niet meer bij…

Personal trainer Dordrecht als motivator

Maar de personal trainer is bovenal jouw motivator, die jou helpt om jouw doelen te bereiken. Die samen met jou je successen viert. Jullie gaan een samenwerking aan die gericht is op één doel: jouw doel! Samen zorgen jullie ervoor dat een blijvende verandering wordt ingezet die leidt tot een gezondere leefstijl en gewichtsverlies.


Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!