vervolgpagina-banner

Kies jij de diëtist Sliedrecht of lifestylecoach?


Op zoek naar een Diëtist Sliedrecht?

Afvallen zonder hulp is erg moeilijk. Je moet de motivatie zelf opbrengen om steeds maar weer gezonde keuzes te maken en niet voor ongezond voedsel te kiezen. Het duurt bovendien lang voor je resultaten ziet. Weken, al dan niet maanden gaan er overheen voor het zichtbaar wordt voor jezelf én je omgeving dat je kilo’s verloren bent. Hulp op dit gebied is breed beschikbaar. Ga je naar de diëtist Sliedrecht, of ga je juist naar de lifestylecoach voor een totaaloplossing voor jouw lichaam? Leef Sterk & Gezond helpt je om jouw ideale gewicht te bereiken.

diëtist sliedrecht

Gezond afvallen: hoe doe je dat?

Wanneer je begint met afvallen, lees je veel verschillende adviezen over hoe je dit aan moet pakken. Het ene voedingsmiddel moet je laten staan en de ander moet je juist wél dagelijks nuttigen… tot je een advies tegenkomt dat exact het tegenovergestelde beweert. Bovendien zijn er veel diëten te vinden die niet echt goed te noemen zijn voor je lichaam, zoals een crashdieet. Bij dit dieet loop je vaak belangrijke voedingsstoffen mis. Hoe vind je een dieet, diëtist of lifestylecoach waarmee je duurzame resultaten kunt bereiken?

Diëtist of lifestylecoach

Bij Leef Sterk en Gezond als diëtist Sliedrecht is duurzaam resultaat een van de doelen waar we mee aan de slag gaan. Blijvend gewichtsverlies behaal je door je lichaam als geheel te zien. Ik ben geen diëtist, maar lifestylecoach. Hierdoor nemen we je beweging, slaappatroon en levensstijl ook in het programma mee. Door veranderingen te maken die passen bij hoe je leeft en gericht zijn op jouw doelen, zorg je ervoor dat je algehele gezondheid verbetert en je dus je doelen op een prettige en gezonde manier kunt bereiken.

Jouw mogelijkheden bij Leef Sterk in Sliedrecht

De aanpak bij Leef Sterk is positief en doelgericht. We zorgen ervoor dat je steeds je doelen een stukje verder kunt verleggen. Om dit te bereiken bieden we een aantal voedings- en trainingsprogramma’s aan. De combinatie wordt gemaakt tussen hulp op het gebied van beweging, voeding, personal training en lifestylecoaching om duurzaam gewichtsverlies mogelijk te maken. En we zorgen er natuurlijk voor dat je tijdens het gehele traject gemotiveerd blijft.

Neem contact op met Diëtist Sliedrecht

Wil je hulp bij afvallen in omgeving Sliedrecht? We kijken samen naar je doelen en wensen om deze op een prettige en positieve manier te bereiken.


Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!