Algemene voorwaarden


Werken aan een fit, gezond lichaam vraagt een flinke dosis wilskracht. Je moet dagelijks blijven bewegen, gevarieerd en gezond eten, afwisselen met oefeningen enzovoorts. Door het hele afvalproces heen, is de kans groot dat je diverse valkuilen tegenkomt. H. Sterk Personal Training helpt jou bij het verslaan van je valkuilen.

Te hard van stapel lopen

Misschien denk je er al tijden over. En na lang te hebben nagedacht, besloot je dat het maar eens zo ver moest zijn. Je raapte al je motivatie bij elkaar en begon met je afvalavontuur. Nu zet je alles op alles en bent elke dag fanatiek bezig met je workouts. Maar wist je dat dit al een eerste valkuil kan zijn? Door te hard van stapel te lopen, loop je risico op blessures. Ook kan het gaandeweg ervoor zorgen dat je tegenzin kweekt. Laat je lichaam rustig wennen aan het sporten en bouw je tempo op. Zo maak je het jezelf alleen maar makkelijker.

Grote verwachtingen

In het begin van je proces voelt het alsof je de lat zo hoog mogelijk voor jezelf moet leggen. Alles kun jij op dat moment aan. Je stelt een doel op dat je binnen een paar maanden de kilo’s eraf laat vliegen. Maar na een aantal weken verdwijnt die motivatie uit het begin en na de zoveelste tegenslag gooi je de handdoek in de ring. Wees daarom voorzichtig met je verwachtingen. Er is niets mis met klein beginnen. Rustig en gestaag afvallen is een hele prestatie, het is een proces van de lange adem.

Streng zijn

Op de langere termijn zul je resultaten gaan zien. Al je harde werk geeft resultaat. Je bent al wat kilo’s verloren en dat voelt goed. Aangezien je op het goede spoor zit, begin je strenger voor jezelf te zijn. Je bent consequent in je eetpatroon. Maar waak ervoor dat je jezelf alle verleidingen ontzegt. Op korte termijn valt dit nog vol te houden, maar je wilt jezelf een nieuwe leefstijl aanmeten. Dan moet dat wel realistisch zijn. Je mag daarom heus zo nu en dan iets lekkers eten. Het is alleen belangrijk om hier een balans in te vinden en bewust te worden dat ongezond eten geen gewoonte moet zijn, maar soms erbij hoort.

Jezelf veroordelen

Wanneer je een keer de fout ingaat, is dat geen probleem. Gezond leven bestaat uit het maken van misstapjes en weer herstellen. Veel mensen voelen zich schuldig na een ‘misstap’ en veroordelen zichzelf. Maar fouten maken is normaal. Het is bij een terugval de kunst om opnieuw de focus terug te pakken. Kijk daarbij ook wat er allemaal wél goed gaat.

Sterk leven

Alleen valkuilen overwinnen is niet altijd even makkelijk. Hiervoor moet je sterk in je schoenen staan. Bij H. Sterk Personal Training helpen we je hier graag bij. Een personal trainer ondersteunt je individueel tijdens het afvallen of fitter worden. Wanneer er een bepaalde valkuil tevoorschijn komt, sleept de personal trainer je hier weer doorheen. Maar niet alleen staan we je bij op het gebied van sporten, maar ook bij voeding. Door samen aan de slag te gaan behaal je je doelen op een zorgvuldige, effectieve en fijne manier.


Tijd voor actie!
Zet de eerste stap
naar een gezonder
en fitter leven.

Vraag een gratis kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden voor jou!